prinzesata : Да бъдеш вейпър..или една Варненска „принцеса“ разказва

Мина повече от година от последната ми аналогова цигара…..Година изпълнена с много нови и признавам си неочаквани за мен неща. Но да започна от начало….

16.08.2012-вечерта изтощителен купон в култова плажна дискотека/или казано по нашенски-направихме се на щайги  :D/….та на сутринта не ми се помисляше за цигари. На обед обаче кафе и колежката с фазомер.Беше се сдобила с него седмица по-рано и упорито го смучеше ииии не беше палила цигара от тогава. Та даде ми мацката да пробвам и незнам от алкохолните изпарения или от абстиненцията реших,че това хич не е лошо. ;)
1,2,3 и на 4 вече бяхме в небезизвестен магазин за Е цигари . Продавачите-двама младежи бяха подложени на кръстосан разпит кое,какво защо,как? Любезни,компетентни/от позицията ми на пълен безхаберник тогава/. Та…след половин час приказки и пробване на различни джаджи с течности/да се разбира картове/ си тръгнах като горд собственик на първото си ЕГО 650ма. с вижънски карт V3,шепа резервни „косми“  :41: и две шишета „Давидофф“ 24-ка  на Деканг.
И това беше началото…..Колегите ме гледаха с недоверие и изумление. Страстен пушач /2 кутии черно виктори минимум/да захвърли цигарите ей така…..Аз обаче си смучех фазомера,спуквах се да кашлям и пиех по 3-4л вода. След първата седмица кашлицата изчезна и нещата взеха да си идват на мястото. Започнах да усещам аромати,които до тоя момент не знаех,че съществуват,да откривам нови усещания убивани години наред от цигарите.
Месеците си минаваха….свикнах с въпросите от сорта“ама това не е ли по-вредно от цигарите“ или „няма ли да го зарежеш това вече“. Отговарях с усмивка и продължавах……
Сдобих се с още една батерия/първата ми идваше малка/ и все гледах да не забягвам по места без контакти за дълго време. Сдобих се и с още няколко V3-ки…няма такава трошлива и течаща напаст  :41:
Смених Деканг с Хангсен ,с ФА…….нервех се с калпавите глави на V3 и те така….
Някъде по това време открих в женски форум темата за електронните цигари на една дама……/Господ здраве да и дава/. Та там започнах да научавам нови термини,разбрах,че има и други течности и че някой хора си ги правят и сами >:D
И се започна…..неуверено започнах да чета специализираните форуми/признавам си,че ми звучаха като пакистански с елементи на китайски :41:/
Поръчах си бази и аромати,правех се на алхимик и у дома заприлича на сладкарница.
Така до прекрасния момент,в който младежите в „моя“ магазин ми заявиха,че няма глави за V3-ките/тия гадове не изкарваха и седмица/ и ми набутаха някакво недоразумение C5…… Е да ама не :west2.Това не пушеше,лютеше и ме докара до истерия.
Престраших да питам в един от форумите….и бях незабавно наритана към щаб квартирата на Варненската мафия  :)
Шапка им свалям на Милен и Васко и на всичко,което правят за нас.
Минах през редукс, вижънско мини виви,смоковско такова….някъде по това време ми подариха сигелейски телескоп, четях,питах,досаждах/колко ли сте ми се смяли,на русите въпроси  :D/ Колекционирах аромати и колекцията застрашително растеше. Научих се да пренавивам главите на вивито/голямо постижение/.
Сдобих се с още един мод,с голямо вижънско виви и въобще не ми дреме от втрещените погледи на околните като ме видят със сопата в ръка.
Аз НЕ ПУША!
Ако някой ми беше казал преди година,че така безпроблемно и от раз ще спра цигарите щях да го пратя да се прегледа. Отказвала съм ги преди това с инат. Шест месеца на пуших и шест месеца ми се пушеше зверски. Събуждала съм се нощем с мисълта,че ми се пуши  :41:
За тая една година определено настъпиха промени. Маникюра ми не е жълт и мога спокойно да се развявам с френски. Дишам спокойно и качвайки се до 7-мия етаж без асансьор нямам чувството,че ще се задуша,кожата на лицето ми няма жълтеникавия болнав вид и без 2 тона фон дьо тен. Чувствам се чудесно.
Благодаря ви момчета и момичета,че ви има.Благодаря ви,че сте отзивчиви и винаги готови да помогнете. Това наистина е едно ново общество и аз съм щастлива,че съм част от него.